Bell Schedules » Pep Rally Bell Schedule

Pep Rally Bell Schedule

Pep Rally Bell Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
First Bell 7:30 AM
1st Period 7:40 AM 8:15 AM 35 min
2nd Period 8:20 AM 8:55 AM 35 min
3rd Period 9:00 AM 9:35 AM 35 min
4th Period 9:40 AM 10:15 AM 35 min
6th Period 10:20 AM 10:55 AM 35 min
5th Period (with lunches) 10:55 AM 12:35 PM 100 min
• A Lunch 10:55 AM 11:25 AM 30 min
• B Lunch 11:30 AM 12:00 PM 30 min
• C Lunch 12:05 PM 12:35 PM 30 min
7th Period 12:35 PM 2:50 PM 135 min
• 8th grade Pep Rally 1:30 PM 2:05 PM 35 min
• 7th grade Pep Rally 2:15 PM 2:50 PM 35 min